11 toukokuuta, 2014

Web -sivuston tekeminen webissä

Väkersin vastikään pienen perulais-suomalaisen MERI -hostellin web sivuston ja onneksi huomasin, että sehän käy nykyään helposti ilmaiseksi verkossa. Firma on Zyro.com

Pohjien muokkaus on hyvin intuitiivista ja helppoa, tosin myös vapaaseen koodaamiseen verrattuna melko rajoittunutta, mutta hyvin valittu pohja auttaa myös suunnittelua ja jollet ole varsinainen velho, et kaipaa mitään, ellei vaikkapa kieliversiot ole aivan must. Ohjeet ovat melko selkeät jos sivujen teko on muuten tuttua, itse sain sivuston aikaan opettelu mukaan lukien yhden työpäivän aikana. Seuraava sivusto meneekin sitten jo nopeammin. Tosin päivässä saa perustaa vain yhden sivuston. 

Sivut siis tehdään siellä, missä niitä katsotaankin ja samalla saa jopa melko hyvän "domain" -nimen, tosin huomasin, että jostain syystä FaceBook ei sitä suostu päästämään läpi viestiin. Täällä se tuntuu toimivan. 

Kokeilepa MERI -linkkiä, ja kerro minulle jos se ei toimi, niin arvostan avuliaisuuttasi. Kaikenlainen muukin palaute otetaan kiitollisuudella vastaan.